Advies

Kwaliteit is niet wat u betaald, maar wat u ervaart.

Heeft u ook moeite om te kiezen tussen de talloze AV-oplossingen? Of heeft u advies nodig bij uitbreiding, verbetering of vervanging van uw installatie? Ervaar dan de begeleiding naar de beste oplossing. Advies en verkoop staan dicht bij elkaar. Daarom adviseren wij alleen hetgeen dat bij uw situatie passend is, dat is onze meerwaarde voor u als klant.

Klant ervaringenIk heb bij i4audio een DPA 4099-SAX microfoon gekocht, voor het draadloos versterken van m’n saxofoon. Bezorging volgde spoedig daarna.
Nog steeds heb ik veel plezier van deze microfoon, ik gebruik ‘m wekelijks.
Ik heb de service van i4audio als zeer prettig, persoonlijk en vakbekwaam ervaren.
Een volgende keer zal ik zeker weer bij ze aankloppen.

Toon Meijer – www.saxotone.nl


Ik ben al jaren een zeer tevreden ‘i4audio klant’.
Eigenaar Eddie Hooiveld beschikt over een uitgebreide vakkennis en is naast een betrouwbare leverancier ook een uitstekende oplossingsgerichte coach.
Producten zijn wellicht op het internet iets goedkoper te vinden, maar de service tot in de kleinste details is zeer overtuigend.
De klantgerichte en oprechte betrokkenheid zijn voor mij doorslaggevend en daarom koop ik mijn professionele audio bij i4audio.

Richard Jansen – www.mczwartewaterland.nl


Ik heb bij i4audio mijn DPA clip-on microfoon gekocht. Ik was op zoek naar een goede microfoon en kreeg bij i4audio goed en deskundig advies tot in de details!
Na het uitproberen van meerdere microfoons bleef deze als beste over. Last-minute de microfoon besteld en de volgende dag al in huis! Geen moment spijt van deze keuze!

Erik van der Heijden Jazz & Pop trompettist – www.erikvdheijden.com/