DPA d:fine headset De comfortabele microfoon

Totale flexibiliteit met de DPA d:fine
De DPA d:fine headset heeft sinds zijn lancering in 2011 veel fans gekregen en de range is nu beschikbaar in directional en omni versie’s, single/dual ear uitvoering, lange/korte microfoon boom en in verschillende kleuren. Deze presteren spectaculair zowel draadgebonden als op de professionele draardloze systemen van de bekende merken.

Comfortabele single- and dual-ear uitvoering
De keuze voor single- of dual-ear uitvoering biedt de spreker of artiest de mogelijkheid te kiezen voor zijn of haar optimale uitvoering passend bij de performance. Bijvoorbeeld is de nieuwe dual-ear versie ideaal voor de meer actieve situaties waarbij een meer zekere bevestiging is vereist. Deze versie zit betrouwbaar om de nek en is nagenoeg onzichtbaar. Net als zijn single-ear tegenhanger is hij zo compact en comfortabel dat de gebruikers haast vergeten dat ze deze headset dragen.

Switchen boom, zowel links als rechts te gebruiken

Bij de d:fine is het gemakkelijk te switchen van links naar rechts door het roteren van de boom en de oorbeugels. Een nieuwe korte, 4cm lange boom is verkrijgbaar voor de rondomgevoelige (omni) d:fine. De microfoon bevindt zich dan net onder de oorlel. Deze toepassing is ontworpen voor situaties waarbij de microfoon niet gezien mag worden op het gezicht maar waarbij een hoge kwaliteit geluid toch vereist is.

Afneembare kabels
Reparaties hoeven niet langer de reden zijn dat de microfoon niet inzetbaar is gezien de DPA d:fine ontworpen is met afneembare kabel. Deze kan direct ter plaatse worden vervangen door een reserve kabel.

Ook jou keuze!
Maak nu ook de keuze voor de DPA d:fine headset, neem contact op voor meer informatie, een demo of hulp bij de keuze tussen de verschillende uitvoeringen!

DPA d:fine dual-ear headset

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten